Om oss

Taksynergi er et selskap som tar utgangspunkt i taket ditt. Egner det seg for et solcelleanlegg? Hva må eventuelt gjøres først? Vi sjekker kvaliteten og tilgjengeligheten før vi gir deg et tilbud. Er undertaket ok? Må det skiftes takstein? Er det smart med vask og rens av taket først?

Sammen kommer vi fram til et svar som danner grunnlaget for vårt tilbud til deg. Det kan være fra alt til ingenting. Fra «Ny papp, nye lekter, nye plater og solcelleanlegg» til «Godt vedlikeholdt tak, men dårlig egnet for strømproduksjon».

Det er denne grundige jobben i forkant som skiller oss fra konkurrentene. Det personlige oppmøtet, den nøye gjennomgangen. Slike vurderinger må gjøres på stedet og kan vanskelig løses tilstrekkelig godt via former for solkart eller med Google Maps.

Vårt mål er at alle våre kunder skal ha solcelleanlegget sitt oppe og gå senest tre måneder etter bestilling. Det skjer lettest ved at alle sjekkpunkter er gjennomført allerede på befaringen.

Med hilsen oss i
Taksynergi AS

Vi er Taksynergi

Her er våre ansatte i ledelsen. Disse jobber utrettelig med å utvikle nye konsepter og strategier for å levere best mulig produkt til våre kunder. Her har vi en blanding av ungdommelig mot og erfaring, som bidrar til å utvikle oss kontinuerlig.

Knut Petter Bårdsen[469]

Knut Petter Bårdsen

Styremedlem

Knut er sivilingeniør/elektroingeniør og bistår selskapet som styremedlem og på forretningsutvikling og er rådgiver mot kunder. Hans erfaring gjennom etablering av flere konsulentbedrifter er til god nytte i utviklingen av selskapet. Knut har et tungt nettverk, og han har spisskompetansen sin innen elektrofaget.

Willy[471]

Willy Fronth Dahle

Salgs og markedsføring

Willy har en lang og bred erfaring innen salg av produkter til smarte hjem, salgsledelse og account management. Willy har ansvaret for oppfølgning av kunder over hele Norge.1669204778995

Ardian Torgersen

Regionsansvarlig - Sør og vestlandet

Ardian har lang og variert erfaring innen salg og ledelse. Han har flere års erfaring innen sikkerhet og fra strømbransjen, og har god kjennskap til strømmarkedet. Ardian har ansvaret for oppfølging av kunder på Vestlandet.


Våre solcellepakker

Vi tilbyr tre ulike grunnpakker, som alle kan justeres. På den måten vil du alltid finne noe som passer for deg.

10 kWp pakke

fra kr. 239.000,-

15 kWp pakke

fra kr. 339.000,-

20 kWp pakke

fra kr. 439.000,-

Så mye sparer du

Se nedenfor hvor mye du kan spare ved å montere solcellepanel.

Antall paneler/kWp
Pris
Årlige strømutgifter uten solceller*
Årlige strømutgifter med solceller*
22-26/10
Ca 239 000,-
46 400,-
23 200,-
32-36/15
Ca 339 000,-
46 400,-
11 600,-
42-46/20
Ca 439 000,-
46 400,-
0,-

* Tallene er estimater. Korrekt pris, besparelse og tilbud får du etter befaring

FAQ

Det avhenger av hvordan huset ditt ligger og hvordan taket ditt ser ut (takvinkel), og det avklarer vi under befaringen. Det fins flere godkjente løsninger for sikring av takarbeidere.

Vår mål er at det skal stå ferdig senest innen tre måneder, og helst før. Du vil få en mail fra oss med forventet leveringsdato og montasjeoppstart. Anlegget blir levert på din adresse, på et sted angitt av deg.

Du kan montere solceller på flere tak, og på befaringen vil vi kunne si om det innebærer merkostnader. Det kan f eks innebære at du må installere flere likerettere.

Den beste til å vite noe om solforholdene der du bor er deg selv. Det er viktig å huske at det ikke er bare når sola skinner at solcelleanlegget produserer strøm. Det holder med dagslys.

Tak som vender mot sør gir mest årlig strømproduksjon, mens flater mot øst og vest gir høyere produksjon tidligere og senere på dagen enn de sørvendte. For å håndtere de største produksjonstoppene (sørvendt) kreves det vekselrettere med større kapasitet.

Det må du sjekke med kommunen din. Det varierer fra kommune til kommune, og i noen tilfeller fra bydel til bydel (område til område).

Ferdig oppkoblet blir solcelleanlegget meldt inn til ditt nettselskap fra vår elektriker.  Du blir automatisk pluss-kunde hos din strømleverandør.

Solcellepanelene er selvrensende. Det er heller ikke nødvendig med snømåking, snøen forsvinner raskt fra panelene. De kan spyles (forsiktig) hvis de blir skitne, men unngå alt verktøy som kan ripe opp panelene. Det kan gå på bekostning av garantien.

Bestill gratis og uforpliktende befaring

Fyll ut skjemaet nedenfor for å bestille en gratis og uforpliktende befaring.