Om personvern og cookies

Denne personvernerklæringen handler om hvordan Taksynergi samler inn og bruker personopplysninger om deg på nettsiden taksynergi.no

Hvem er behandlingsansvarlig?
Taksynergi, ved daglig leder, er behandlingsansvarlig for personopplysningene dine.

Hva er formålet?
Vi bruker vanlige verktøy for innsamling av data på nettsiden vår. Formålet er å avdekke bruksmønster og behov slik at vi kan gjøre nettstedet vårt bedre. Personopplysninger som innhentes er kun for å ta kontakt for å tilby relevante produkter og tjenester, samt for å yte god kundeservice.

Vi bruker markedsførings-kapsler (cookies) til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.

Du godtar automatisk vår bruk av informasjonskapsler ved å bruke nettstedet vårt.

Hva er det rettslige grunnlaget?
Det rettslige grunnlaget for behandlingen av personvernopplysninger er basert på frivillig, uttrykkelig og informert samtykke.

Hvilke personopplysninger behandles og hvor hentes de?
Du kan velge å gi oss din kontaktinformasjon (navn, adresse, e-post, telefon) gjennom å sende inn kontaktskjema, eller ved å ta kontakt med oss.

Vi registrerer generelle opplysninger om brukermassen på nettstedet vårt gjennom Google Analytics. Dette forteller oss blant annet hvor mange som besøker siden vår og hvilke sider som besøkes. Vi ser derimot ikke på informasjonen til enkeltbrukere – og har heller ikke mulighet til å samle inn informasjon om enkeltbrukere.

Er det frivillig å gi fra seg opplysningene?
Det er frivillig å oppgi personopplysninger til Taksynergi vedr. bruksmønster på vårt nettsted.

Utleveres opplysningene til tredjeparter?
Personopplysninger deles ikke med utenforstående tredjeparter.

Vi deler informasjon om hvordan du bruker nettstedet vårt, med partnerne våre innen sosiale medier, annonsering og analysearbeid, som kan kombinere den med annen informasjon du har gjort tilgjengelig for dem, eller som de har samlet inn gjennom din bruk av tjenestene deres.

Hvordan slettes og arkiveres opplysningene?
All informasjon vedr. trafikk på vårt nettsted som samles inn ligger lagret i Google Analytics. Vi gjør ingen lokal lagring av dine data. Vi lager derimot rapporter på gjennomsnittstrafikk o.l. Bruker- og hendelsesdata slettes etter 26 måneder.

Vi lagrer informasjon om adresse og kontaktopplysninger om våre kunder med tanke på videre dialog og eventuelle reklamasjoner, og iht. kjøpsloven blir informasjonen lagret i minst 5 år.

Hvilke rettigheter har den registrerte og hvilket lands lovverk gjelder?
Du har full rett til innsyn i hvilke personopplysninger vi har lagret på din person. Du kan også kreve at opplysningene rettes eller slettes. Vi forholder oss ellers til norsk lovgivning.

Hvordan sikres opplysningene?
Kun personer med behov for å analysere trender og gjennomsnitt på nettsiden vår har brukertilgang til opplysningene i Google Analytics. Opplysninger gitt oss via kontaktskjema ligger på passordbeskyttede servere og i krypterte dokumenter.

Kontaktinformasjon
Kontakt oss om du vil ha innsyn i hva vi har lagret på din person.

Bestill gratis og uforpliktende befaring

Fyll ut skjemaet nedenfor for å bestille en gratis og uforpliktende befaring.